Започна реализацията на жилищен комплекс „Нова Дружба“

 In Нова Дружба

Започна реализацията на жилищен комплекс „Нова Дружба“

Строително-инвестиционната компания Green Life City Home започна строителство на жилищен комплекс „Нова Дружба“. Обектът се намира на ул. „Обиколна“ в жк „Дружба 1“, на метри от метростанция.
Комплексът ще се състои от няколко сгради с общо 25 000 кв. м РЗП, като апартаментите в него ще се отличават с функционалност и модерна визия. Първата фаза ще включва 35 жилища – двустайни и тристайни, с необходимия брой паркоместа и гаражи. Срокът за завършването им е март 2019 г.

„И при този проект следваме концепцията на Green Life за връзка с природата. Съвсем близо до комплекса се намира парк „Дружба“, който е подходящо място за отдих и разходка в града, а на територията на комплекса сме предвидили голям процент зелени площи“
, заяви инж. Веселин Канин, изпълнителен директор на компанията, част от холдинг Green Life.

От компанията коментират, че зоната около метростанция „Дружба“ генерира сериозен интерес от страна на купувачите заради ключовата си локация и вече установените транспортни връзки /ул. „Обиколна“, бул. „Проф. „Цветан Лазаров“, ул. „Кап. Димитър Списаревски“/. Като част от вече установен квартал, районът има развита социална среда с училища, детски градини и болници. На разположение на живущите има няколко супермаркета, а наблизо са позиционирани множество бизнес сгради, два големи търговски центъра и няколко хотела.

„През последните години наблюдаваме силно търсене на имоти в непосредствена близост до метростанция, а свободните терени с тази характеристика са лимитирани до минимум“, коментира Теофил Петров, изпълнителен директор на Green Life Development & Resorts. Веселин Канин допълва, че с наличието на вече изградена инфраструктура се гарантира безпроблемното придвижване на живеещите в района до домовете им, без да се налага тепърва да се чака изграждането на нови булеварди и улици.

източник: ГРАДЪТ

Recent Posts

Leave a Comment